Holnemvolt Vár

Ma elmentünk megnézni az újra megnyitott Holnemvolt Várat. A gyerekek nagyon élvezték, szuperül ki van találva az egész. Még mi, felnőttek is, nagyon jól szórakoztunk. Ha van állatkerti belépőtök, akkor azzal be lehet menni a Vár területére. De ha csak oda szeretnétek menni, akkor külön jegyet kell vásárolni. Ha beléptek, egyből a púpútevék fogadnak, de vannak őzikék, és van kecskesimogató is. Hatalmas játszótér, pékség, Kisgömböc Vendéglő, kézműves sarok is van. Ma volt arcfestés is, és Marci élete első arcfestése is megvolt, így Ő ma nem Marci volt, hanem kis tigris. :)

Ha be szeretnétek menni a Hetedhét Palotába vagy a körhintára felülni vagy a többi játékot igénybe venni, ahhoz sünzsetont kell váltani a Vár bejáratánál az automatából. 1 sünzseton: 200 forint. Szerintem megéri, mert a Hetedhét Palota nagyon jól ki lett találva és a 100 éves körhinta is újra indult. Marcival felültünk egy körre és nagyon tetszett neki. Én nem is tudom, hogy mikor ültem utoljára körhintán... :)

A Palotába 4 sünzsetont kellett fizetni fejenként, amiért cserébe mindenki kapott egy karórát, amit be kellett regisztrálni és 2 órát lehetett bent lenni. Az óra mutatta, hogy mennyi ideje vagytok bent, illetve, hogy hány pontot szereztetek a különféle interaktív játékokkal. Itt különféle termek vannak, pl. Süsü terem ahol "tüzet" kellett fújni, lehetett horgászni a Hohoho horgász teremben, Mekk Elek házikójában lehet kalapálni, fűrészelni (persze játék kalapáccsal és fűrésszel). Rengeteg minden van a Palotában, érdemes bemenni, és az egész Holnemvolt Várat is megnézni. :) A gyerekek este, elalvás előtt is azt kérték, hogy menjünk holnap is. :)

Ha elolvastad, és esetleg meg is osztod, azt megköszönöm :)